FABRIECK AKERSLOOT
kookeiland, keuken met kookeiland, moderne keuken met kookeiland
KOOKEILANDEN

Het Kookeiland | Een Keuken Die Centraal Staat

KOOKEILANDEN

Een kookeiland | De complete aanvulling

Wilt u zelf een kookeiland ontwerpen of door ons laten ontwerpen? Dan bent u bij Fabrieck Akersloot op het juiste adres. Een creatief kookeiland in een uniek ontwerp geeft je ruim de mogelijkheid om te spelen met de beschikbare ruimte. De bar die je ingedachte hebt is exact op maat gemaakt en geplaatst op de juiste plek. We zien het zo vaak, de standaard opstelling is of te klein of niet exact pas te maken in de beschikbare ruimte.  Door maatwerk te maken is het vinden van de ideale opstelling altijd mogelijk. En kun je er van op aan dat alles perfect in de keuken past.

Het proces | Van idee naar werkelijkheid

Met een eigen werkplaats heeft Simon Pronk (eigenaar) al ruim 30 Jaar ervaring in het ontwerpen en maken van keukens en kookeilanden. In de fabriek van de gespecialiseerde interieurbouwer worden dagelijks de meest uiteenlopende keukens gemaakt en bedacht. De toepassing van de materialen is geheel vrij hierin. Zet uw ideeën op papier, denk na over wat u wil en laat u niet beperken door wat er zo al is. Zo kunnen we samen tot een idee komen over het eindproduct en zal Simon Pronk samen met u uw project tot stand brengen.

Kom het beleven | Neem een kijkje in onze showroom

Hebben we uw interesse gewekt, of weet u het nog niet zeker? In beide gevallen nodigen we u graag uit in onze showroom. Daar tonen we graag ons werk en laten we zien hoe we het project uitvoeren. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of stuur ons een bericht.