FABRIECK AKERSLOOT
moderne keuken, modern kitchen, moderne houten keuken
MODERNE KEUKENS

Voor Een Strak En Elegant Ontwerp

HANDWERK

Op maat gemaakt

Met een eigen werkplaats heeft Simon Pronk al ruim 30 Jaar ervaring in het ontwerpen en maken van interieur op een unieke en creatieve wijze. Met gespecialiseerde interieurbouwers worden er dagelijks de meest uiteenlopende interieurstijlen gecreëerd aan de hand van uw ontwerp. Gezamenlijk met zijn team wordt er op de werkvloer een vakkundig meesterwerk neergezet. Zo wordt ruw hout veranderd in een robuuste keuken, met een natuurlijk gevoel.

Van fantasie naar werkelijkheid

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en denken graag mee aan uw droomontwerp. Zo werken wij graag met u samen om een uniek ontwerp te creëren dat aan uw wensen voldoet. Ook zullen we advies leveren over de juiste materiaal keuze. Zodat de juiste kwaliteit wordt geleverd, met het juiste resultaat.

Fabricage

Het werk wordt in eigen werkplaats gemaakt. Tijdens het maken bent u dan ook van harte welkom. Met 30 jaar ervaring, een diversiteit aan materialen en stijlen, van klassiek tot modern, wordt uw product met passie gemaakt.
Na het hebben van contact of tijdens een eventueel bezoek aan ons, laten wij u graag zien wat wij zoal kunnen maken. Dit kan zowel in de toonkamer als op een tablet. Uw wens kan dan door ons worden gemaakt. Allereerst beginnen wij met een schetsontwerp , waar wij al een prijsindicatie bij kunnen geven. Uw maten en de door u gekozen materialen worden vervolgens op tekening of in 3D door ons aangeleverd. Hierna wordt het verder uitgewerkt en wordt de levering besproken.

Afwerking

Er wordt veel tijd gestopt in de afwerking van het product, Dit is om het product te beschermen, zodat over tijd de kwaliteit en kracht niet verloren gaat. Hierin onderscheid Simon Pronk zich al zijn hele carrière en levert meer dan de algemene markt van hedendaags. De afwerking geeft uw keuken identiteit en emotie. Gehaald of geborsteld, sleets of strak en met de juiste kleur.
Voor de afwerking gebruiken wij milieuvriendelijke materialen. Wij beschikken over een groot assortiment aan milieuvriendelijke materialen waaruit u keuze kunt maken.