FABRIECK AKERSLOOT
Ambachtelijk Houtbewerking, wood carving
OVER ONS WERK

Onze ambacht dragen we met trots uit.

OVER ONS WERK

Een ambachtelijke handgemaakte keuken ontwerpen en bouwen

U bent welkom in onze fabriek waar u altijd mag rond kijken. Hier vervaardigen we onze ambachtelijke keukens in massief eiken of elke andere houtsoort die uw voorkeur heeft. Onze keukens die we met de hand en veel liefde vervaardigen. Een mooie handgemaakte keuken uit Noord Holland is meer dan een stel kasten met apparaten.

Het is een uitgekiend samenspel van goede keuzes. Een fraai ontwerp mag daar onderdeel van uit maken. De natuurlijke uitstraling en de schoonheid die direct herkenbaar is wanneer een keuken geplaatst wordt.

We werken graag met verschillende soorten hout, zo maken we ook houten werkbladen maar kiezen voor andere materialen zoals hardsteen kan natuurlijk ook. De warme sfeer van hout is ongeëvenaard en kent geen alternatief.

Massief houten keukens zijn prachtig en in vele vormen te maken. Op onze website ziet u hier mooie voorbeelden van. Een massief houten keuken geeft ook een meerwaarde aan uw huis.

Een nieuwe keuken met of zonder kookeiland?

Keuken inspiratie kunt u ook bij ons opdoen, voor elk uniek keuken ontwerp heeft u geen 3d keukenplanner nodig. Een door u met de hand gemaakte schets wordt door ons verder uitgewerkt.

Aan de hand hiervan bouwen we voor u een unieke keuken die met zorg wordt samengesteld. De kasten zijn gemaakt van de beste materialen, duurzaam is bij ons een sleutel woord.

Samen maken we de keuze van kleuren die goed samen gaan. Ontwerpen de keuken modern of klassiek ingebouwde apparaten met meer dan twee merken zijn geen probleem. In het ontwerp maken we ook extra werk van opbergruimte.

Gasloos tijdperk in de keuken

Wat u wilt verder gebruiken bij het bouwen van een creatieve keuken op maat? Kijkt u al vooruit naar het gas loos tijdperk? Is de uitstraling van de keuken voor u even belangrijk als de duurzaamheid?

In onze showroom staan unieke exemplaren houten keukens opgesteld. Daarnaast wordt u in de showroom geholpen door Simon Pronk die jaren ervaring heeft in het handmatig vervaardigen van keukens.

Het proces van opbouwen en controleren

Elke keuken wordt bij ons in de keukenfabriek eerst helemaal opgebouwd, daarna gecontroleerd. Nadat we de keuken hebben gemonteerd volgt de demontage en het klaar maken voor transport naar de klant.

We zijn een keukenfabriek waar creatieve op maat gemaakte keukens worden gebouwd.

De keuken is de sfeermaker in huis, geniet van een uitgebreid ontbijt, een keuken is ook de ontmoetingsplek voor een goed gesprek. De smaakmaker waar iedereen zijn creativiteit de vrije loop kan laten. Het is ook de plek waar we samen komen en daarmee een belangrijke ruimte in huis.

Mooie keukens zijn niet zeldzaam, unieke keukens zijn dat wel. Welke wens je ook hebt als het gaat om een ontwerp of keuken idee we denken oprecht met je mee. Omdat we maatwerk leveren blijven alternatieve oplossingen achterwege, zoals bij Keller keukens.

3D Keuken ontwerp

De Fabrieck Akersloot kan elke handgemaakte keuken vooraf in 3d keuken laten zien. En daarna voor je maken, geheel volgens jouw eigen ideeën en wensen.

Moderne keukens ontwerpen we aan de hand van ideeën en wensen van de klant. Een samenspel van informatie uitwisselen. Materiaalkeuze de afwerking en de indeling van de ruimte.

Een extra servieskast, hoekkast of bar zelfs de eettafel kunnen we mee laten nemen in het ontwerp. Een keuken mag natuurlijk naast mooi ook praktisch zijn. Als klant bepaald u het eind product en geeft u precies aan wat je allemaal wenst.

Als u tevreden bent, hebben we ons doel bereikt

Bent u benieuwd naar onze werkwijze, kom dan vrijblijvend langs.

Simon Pronk is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van interieurs en keukens. De werkzaamheden zoals het samenstellen en installeren van handgemaakte keukens op maat nemen we heel serieus.

Door de jarenlange ervaring en vakbekwame ambachtslieden die met plezier en toewijding bij ons werken zijn we in staat voor elk smaak en ruimte een unieke keuken op maat te maken.

Het eindresultaat is een volledig naar uw wensen gemaakte keuken voorzien van alle gemakken en geheel aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Als uw ideale partner zijn we ook in staat bijpassende kasten of tafels in alle vormen en materialen voor u te realiseren.Heeft u al een idee over hoe u uw droomkeuken zou willen laten maken.

We willen u graag ondersteunen in het gehele proces als dat nodig is met de detaillering van het geheel, om zo het ultieme eindresultaat voor u mogelijk te maken.

Hout dat leeft

Het onderscheidt maken we met liefde voor het vak en kwalitatief hoogstaande keukens op maat. Echt hout met een warme uitstraling maken keukens vaak mooier.

Op unieke ambachtelijke wijze zijn we vooral bezig met creëren, het proces is tekens opnieuw voor ons een nieuwe uitdaging om er voor te zorgen dat we onszelf opnieuw overtreffen, daarmee gaan we altijd een stukje verder dan de rest.

Een goede meubelmaker en keukenbouwer denkt niet in standaardmaten en vaste patronen. Vaste modules staan elk creatief proces in de weg.

Jugendstil of retro strak modern het gaat er om wat u belangrijk vindt. Ook de jaren 30, landelijke stijl of voor een Oudhollandse, klassieke keuken kiest. De afwerking is altijd perfect in elke kleur of lak en in stijl afgewerkt.